keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Huikeita matkaidiksii

Mä olen matkustellut moneen muuhun kaveriini verraten melko vähän, mutta tänä vuonna asiaan on ilmeisesti tulossa muutos. Tiedossa on ainakin kaksi reissua, joista ensimmäinen on jo kahden kuukauden päässä!
Eli maaliskuun lopulla suunnataan kohti Pariisin kevättä (ja toivotaan että siellä se kevät todella olisi sitten pidemmällä kun täällä). Neljä päivää on aikaa kierrellä ja ihmetellä patonkikaupunkia, juoda viiniä ja bongailla Eiffeliä. Kumpikaan meistä ei ole käynyt Pariisissa, joten on mukava tutustua kaupunkiin yhdessä. Eikä sekän varsinaisesti haittaa, että Pariisi on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista ;) Pieni kaupunkiloma katkaisee mukavasti pitkän pitkän lomattoman työputken (meitsi on lomaillut viimeksi tammikuussa 2013, silloinkin palkattomalla tottakai) ja antaa pienen hengähdystauon arjesta.

Mutta Pariisi on vain harjoittelua isompaa reissua varten. Nimittäin toukokuun alussa alkaa meidän molempian ihka oikea kesäloma, jolloin karistetaan Suomen pölyt kahdeksi viikoksi. Reitti kulkee Singaporen kautta Indonesian Lombokille, josta puolentoista viikon jälkeen takaisin Singaporeen. Lombok on saari Balin vieressä, matkaopusten mukaan Balia rauhallisempi ja meidän näkökulmasta mielenkiintoisempi. Haaveena on parin päivän kiipeily/telttailureissu tulivuori Rinjanille, makoilua paratiisirannoilla, uimista meressä, aikataulutonta hengailua auringossa, nähtävyyksiä ja ehkä lauttareissu Lombokin läheisyydessä oleville Gilin saarille. Sitten takaisin Singaporeen, muutama päivä kaupunkielämää ja sen jälkeen palaamme montamontamonta kokemusta rikkaampana takaisin Suomeen.


Uskomatonta, että kaksi unelmieni reissua on ihan muutaman kuukauden päässä, lennot on varattu ja suunnitteluriihi käy kuumana. Olen satavarma, että tästä tulee ihan huikeeta. Jälleen kerran muistutus siitä, että asioita ja unelmia pitää toteuttaa nyt ja tässä, eikä sitten kun...!

6 kommenttia:

 1. No on kyl huikeita!! Varsinkin toi Indonesia! Huisiii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä melekoisen innoissani :D

   Poista
 2. Hyvin sanottu! Kylläpä kuulostaa kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks Salla, nyt eikun vaan tj-päiviä laskemaan :D

   Poista
 3. Jee, jee ja jee! Oon niin iloinen sun puolesta enkä malta odottaa että pääsen lukemaan sun seikkailuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, ihana Inka! <3 tänne tulee kyllä hehkutettua varmaan melko paljon reissuja! :) selasinkin jo sun Pariisi-vinkkejä ;)

   Poista