maanantai 10. helmikuuta 2014

TJ 82

82 päivää aikaa Aasian reissuun. Hurjaa! Siinä välissä piipahdetaan vielä Pariisissakin (TJ 47). Reissut pyörivät mielessä joka päivä. Täytyy järkkäillä ihan käytännön juttuja, kuten miettiä rokotusten voimassaoloja ja trekkauskamppeita, mutta suurin osa reissupuheista taitaa olla yleistä hehkutusta ja haaveilua.

Yksi asia kuitenkin mietityttää. Täytyykö reissuun ostaa uudet bikinit? Pakko myöntää, että isojen elämänmuutosten ja olemattoman itsekurini myötä vanhat biksut ovat alkaneet kiristää, ja olo niissä on kaikkea muuta kuin miellyttävä. Herkkuja tulee syötyä päivittäin, salaatti ja hedelmät ovat unohtuneet.
Sinänsä ongelmahan olisi helposti ratkaistavissa, H&M:n halpisbikineissä on varmasti samaisia biksuja kokoa isompinakin, muttaaaa...olisihan se niin kiva jos rannalla olisi kiva fiilis. You know?

Vaikka tiedän olevani todella huono pitämään minkäänlaisia lakkoja, kuureja tai dieettejä (yleensä unohdan asian parissa päivässä), niin pieni ruokaremontti lienee paikallaan (taas kerran). Lombokin rantakuvat motivaattorinani taidan vaihtaa ainakin tänään (kun vielä muistan asian) pitsan salaattiin ja jäätelön hedelmiin. Katsotaan 82 päivän kuluttua, joudunko viime tingassa koukkaamaan sieltä henkkamaukan biksuosaston kautta, vai mahtuvatko vanhat taas paremmin päälle!

Kuva täältä

3 kommenttia:

  1. Ai että, mikä matka tulossa!! Sulle on haaste blogissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toinen samanmoinen muuten mulla! Hups! :D Siis haaste ;)

      Poista