tiistai 6. tammikuuta 2015

London calling

Tämän vuoden ensimmäinen reissu tuli varattua muutaman päivän suunnittelun jälkeen. Mulle oli jäänyt maaliskuun alkuun talvilomaa viikon verran, ja ajattelin, että siinä olisi tsäänssi toteuttaa pitkään haaveilemani siskosten reissu. Hetken mietinnän jälkeen Lontoo tuntui kukkaroystävällisimmältä ja kivoimmalta vaihtoehdolta. Lennot maksoivat 95 euroa eestaas, eli vähemmän kuin bussilippu kotipaikkakunnaltani Rantasalmelta Helsinkiin.

Jännitys kutkutti mahanpohjaa matkan varaamisen jälkeen, sillä tällä kertaa minä olen se meistä enemmän matkustanut. Vaikka yhdessä mennäänkin, koin jotenkin isosiskon velvollisuudeksi ottaa vastuu reissun onnistumisesta ja pikkusiskosta (terkkuja vaan Miralle...!)Mitä me ajateltiin tehdä? No katsella ainakin kaikki perusmestat; Hyde Park, Buckinghamin palatsi, Trafalgar Square, Oxford Street, Big Ben...lisäksi mä haaveilen musikaalista ja ehkä piipahduksesta jossain hieman Lontoon ulkopuolellakin. Kerran Lontoossa käyneenä, opin ainakin sen, että kartta kannattaa olla hyvä ja selkeä. En ole koskaan eksynyt missään kaupungissa niin paljon kuin Lontoossa!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tänks! Hauskaa, että säkin pääset Lontooseen keväällä :)

   Poista
 2. Ihana niina <3 kiva reissu tulee ;) t. Pikkusisko

  VastaaPoista
 3. Oho, oottepa löytäneet halvat lennot! Varaatteko sitten paikan päällä yöpymispaikan vai ootteko varanneet jo etukäteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norskilla on hyvät tarjoukset :) varataan etukäteen, ei uskalla jättää ihan niin viime tippaan...vaikka olishan se jänskää lähtee ilman majoitusta seikkailemaan :D Täytyy vertailla hiukan hintoja ja varata sitten joku kiva, mutta halpa :)

   Poista
 4. Ihanaa reissua!! :) Millonkohan mä oon ollut Lontoossa viimeksi?? Siitä on ihan hurjan kauan!! Olisi kyllä ihanaa mennä sinne uudestaan pian ja hyvä tietää, että Norskilta voi saada noinkin edullisia lentoja sinne! Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä varsin kiva ja omanlaisensa kaupunki, mä tykkään siitä! Yleensä kun matkustaa uuteen paikkaan, niin aika nopeasti huomaa, tuntuuko se omalta vai. Lontoo kolahti heti, kun istahdin lentokentältä keskustaan menevään junan ja ikkunasta näkyi harrypottermaisia maisemia... :)

   Poista
 5. Lontoo on ihan huikee paikka <3 ja hauska et sie oot eksynyt siellä, miusta se taas on ehkä Euroopan kaupungeista selkein ;) käykää hei Camdenissa, se on ihan huippu alue pikkukahviloineen ja kojuineen! Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin Camdenin, vaikutti lupaavalta! Mulla on varmaan päänsisäisessä Lontoo-navigaattorissa väärät asetukset, mutta tosiaan olin jatkuvasti hukassa siellä... :D

   Poista
 6. Lontoo on yksi mun lemppareista. Suosittelen lämpimästi pubiruokakulttuuria. Ja sitä musikaalia!! Mä oon ollut katsomassa Lion Kingin Lontoossa. Aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kävin viimeksi katsomassa just Leijonakuninkaan, ja olihan se ihan mahtava! Nyt kiinnostais ehkä Mamma Mia, se olis kunnon tyttöjen musikaali-iltaan sopiva :D

   Poista