sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Matkamessut 2015

Huh, yhtä messuilua nämä viikonloput. Juuri kun häämessujen aiheuttama ideatulva alkoi laantua, startattiin tänä aamuna jälleen kohti Helsinkiä ja matkamessuja. Ja voi jestas tätä matkakuumeilua nyt! Päässä vilisee vain Karibian rannat, Aasian kartat ja Islannin jäätiköt. Tällaisina hetkinä voisin myydä kaiken omistamani (ööö, eli...kasan H&M:n vaatteita ja toimimattoman läppärin?) ja lähteä kiertämään maailmaa (noo ainakin Ahvenanmaalle saakka voisin päästä...). Onneksi tässä taloudessa asuu myös yksi vähemmän impulsiivinen tyyppi, joten kaiketi mä pakkaan huomennakin työavaimet reppuun ja hilpaisen sairaalanmäelle jakamaan lääkkeitä ja vahtimaan sydänkäyriä monitoreilta.Viime vuoden kahdeksan maan reissausennätystäni tuskin tulen tänä vuonna lyömään (never say never), mutta sen verran mennään kun aikataulut ja kukkaron nyörit antaa periksi. Tässä vuodessa on vielä niin monta liikkuvaa osaa; Kuopioon muutto, asunnon etsiminen sieltä, opiskelu, pääsykokeet ja sen perusteella sitten joko koulupaikan vastaanottaminen tai työpaikan etsiminen kalakukkolandiasta. Häät puolestaan haukkaavat jonkin verran tilin saldosta.Erityisesti matkamessuilla innostuin kreikkalaisista mezeistä, Inkan ja Lauran tapaamisesta, Karibian saarista, Islannin parhaat - tietoiskusta sekä Aasian maista. Lisäksi täytettiin kymmeniä arvontalappuja sekä kerättiin muovikassillinen esitteitä. Ensi viikoloppuna taidan kuitenkin pitää messutaukoa ja rötvätä koulupäivien ohella vain kotona.

6 kommenttia:

 1. Oiiiii, kuulostaa ihanalta! Matkafiilistelyt on kyllä parhaita!! :) Meilläkin tuli viikonlopun sporttailujen lomassa höpöteltyä reissuista ja todettua, että jos vaan olisi rahaa niin kyllä sitä lähtisi reissuun vaikka koko ajan, mutta onneksi mulla on nyt jo useampi reissu tiedossa tällä hetkellä! Jee! Kivaa alkavaa viikkoa Ninni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kattelinkin teiän reissukuvia, kivoja! :) matkustaminen on kyllä niin ihanaa ja palkitsevaa. Kiitos Karkki, ihanaa loppuviikkoa sinne :)

   Poista
 2. En tainnut bongata sua messuilta, mutta siellä pyörittiin! Islannin info oli kyllä parasta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä mäkään sua bongannut :) Islanti oli hyvä, sinne kun pääsis :)

   Poista
 3. Jee, ihanaa että messuliput menivät todellakin oikeaan osoitteeseen. :) Ja oli superkiva nähä taas sekä tietysti tavata myös J. Ja en kestä teidän reissusuunnitelmia, ne kuulostaa niin uskomattoman upeilta että ei kyllä paremmista väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista pahin tää kun reissuja ei saa vielä varmistettua, ennen kun tietää kaikki muut aikataulut kuntoon :) odottaminen jo raastavaa.

   Poista