keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kissojen luona kahvilla

Miniloman aluksi tsekattiin paikka, joka on ollut meidän "pakko käydä" - listalla jo melko kauan. Yritettiin itseasiassa Kissakahvila Purnauskikseen jo viikonloppuna, mutta paikka oli niin täynnä, että jouduimme lykkäämään visiittimme tälle viikolle. Eipä se loppujen lopuksi haitannut, sillä tiistai - ilta oli kahvilassa huomattavasti rauhallisempi kuin lauantainen aamupäivä.Uuvuttavan aamuvuoroputken jälkeen oli aika jees lysähtää kissakahvilan muhkeille lattityynyille ihmettelemään ehkä erikoisinta kahvilaa missä olen koskaan käynyt. Ulkovaatteet ja kengät jätettiin naulakkoon, kädet pestiin ja kun hetken aikaa oli istunut paikoillaan, alkoi huomata siellä täällä tassuja ja hännänpäitä. Yksi nukkui, yksi leikki pallolla, yksi tuijotti kahvinjuojia kulmat kurtussa. Olimme tulleet vieraiksi kissojen kotiin.
Akuutissa sokerivajeessa ei voitu vastustaa päivän kakkuja ja cappuccinoja. Onneksi ei vastustettukaan. Ihan pirun hyviä. Kahvi jäi kyllä sivuosaan siinä vaiheessa, kun saimme seuraa kahdesta hurmaavasta kissa-asukista, Viirusta ja Kössistä. Siinä me istuskeltiin lattiatyynyillä kahden torkkuvan kissan kanssa, jotka silloin tällöin nuolaisivat laiskasti kättä tai käänsivät kylkeä, ja katseltiin ikkunan takana pimenevää iltaa. Kissakahvila, sen hurmaavat asukit ja ihanan ystävällinen henkilökunta, saivat minut unohtamaat täysin hermoja riipineen työpäivän.Olin edellispäivänä lukenut muutama jutun kahvilaan liittyneestä sivettikissakahvikohusta. En uskalla ottaa asiaan kantaa, koska en koe olevani perehtynyt asiaan tarpeeksi. Siispä vain huomioin kyseisen kahvin olevan listalla, mutta en halunnut kokeilla sitä, sillä kyseisen kahvin eettisyydestä on monenlaista mielipidettä. Minulle tärkeintä oli kuitenkin nähdä nämä seitsemän kissaa onnellisen ja tyytyväisen näköisinä leikkimässä, nukkumassa ja tarkkailemassa valtakuntaansa.

6 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihana kahvila!! Eläimet on ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos satut Tampereelle nii käyppä poikkee :)

   Poista
 2. Hauska kahvila. Mä olen ollut koiraystävällisissä kahviloissa eli sellaisissa, joihin voit tulla oman koirasi kanssa. Meidän Remy itseasiassa komeilee yhden Turkulaisen kahvilan mainoksessakin. Hauska kyllä toisinaan käydä kahvilla kesken koiralenkin ja ottaa koirakamu mukaan kahville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nuokin kuullostaa kivoilta vaikkei mulla koiraa olekaan. Haha, teillä on oikein julkkiskoira :)

   Poista
 3. No tömmöisestä en ole kuullutkaan.. Kaikkea ne keksii.. :D mut ihania kissoja! :)

  VastaaPoista