torstai 29. syyskuuta 2016

5 x parasta just nyt

SYKSY
Istuskelen tässä teemukini kanssa ja sade ropisee ikkunaan. Aamuisin ilma on raikas, puiden väriloisto on komeimmillaan. Tee maistuu iltaisin ja lukemattomien kirjojen pino yöpäydällä hupenee. En muista aiemmin fiilistelleeni syksyä näin paljon. Samoin kävi kyllä keväänkin kanssa. Ehkä ahkeran reissaamisen jälkeen tämä matkustelemattomuus saa huomaamaan paremmin Suomen parhaat puolet. Yhtä kaikki, syksy on upea ja saa puolestani jatkua siihen saakka, kunnes voin alkaa käpertyä joulutunnelmaan. 

Uninen aamulenkkeilijä.

TV-OHJELMAT JA KIRJAT
Kaikkien koulujuttujen vastapainoksi on vapauttavaa laittaa illalla aivot off-tilaan ja ottaa rennosti. En muista moneen vuoteen seuranneeni näin paljon tv-sarjoja kuin nyt! Moderni perhe on ehdoton suosikkini. Myös kirjoja on tullut luettua, viimeisimpänä Jhumpa Lahirin Kaima. Suosittelen!

SMOOTHIET, SALAATIT JA SOSEKEITOT
En sinänsä koe mitään keventelyn tarvetta kesän jälkeen, mutta hassusti olen alkanut himoita kaikkea mikä kuullostaa kasviksilta, terveellisyydeltä ja vitamiineilta. Ei kai siitä haittaakaan voi olla! Aamulla uppooa helposti kasa hedelmiä, välipalaksi menee marjasmoothieta ja kasviksia saa kantaa joka kauppareissulla kotiin lisää. No on sitä kyllä tullut vastapainoksi kannatattua myös Ben&Jerrysiä ja Fazeria. 

OPISKELU
Olen edelleen huvittavan innoissani aikatauluista, kursseista, lukujärjestyksistä, oppimistehtävistä ja värillisistä yliviivauskynistäni. Tämä on kai se fiilis, kun tietää olevansa oikealla alalla, tai ainakin menossa oikeaan suuntaan. Ensimmäisenä vuonna on paljon yleisiä kursseja; terveyspolitiikkaa, kansanterveyttä, terveyden edistämistä jne. Vasta ensi vuonna päästään syventymään omaan pääaineeseen, eli minun kohdallani liikuntalääketieteeseen. Silti, myös tämän ensimmäisen vuoden kurssit saavat minut innostumaan tavalla, jota en ole aiemmin opiskelussa kokenut.YSTÄVÄT
Minusta on ihanaa, että nykyisin meille mahtuu majoittamaan helposti vaikka minkälaisen lauman ystäviä tai perheenjäseniä. Ja mikä parasta, niin monet ovat vierailleet meillä pitkistä välimatkoista huolimatta. Unohtamatta tietenkään kaikkia Kuopion kamuja! On ollut jos jonkinlaista lautapeli-iltaa, grilli-iltaa, kisakatsomoa ja ihain vain hengailua. Meille on tärkeää, että läheiset ihmiset tietävät, että meille voi aina tulla ja he myös tulevat käymään. Hyvä ruoka yhdistettynä leppoisiin aktiviteetteihin toimii aina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti