tiistai 1. marraskuuta 2016

Viime viikkojen aikana opittua

Jestas, kun päivät lentää! Piti palata tänne paljon aiemmin, mutta nyt vasta löytyi aikaa istahtaa blogin ääreen sillä kädet ovat olleet täynnä vauvaa. Mistään arjesta en vielä puhuisi, sillä edelleen opettelemme tuntemaan ja ymmärtämään toisiamme. Toisina päivinä se sujuu paremmin, toisina huonommin. Mutta kuinka siistiä onkaan vaunulenkkeillä, pötkötellä yhdessä sängyllä, saada pieni hymy silloin tällöin tai katsoa kun minityyppi rauhoittuu syliin.
Tässä muutama muu viime viikkojen aikana opittu juttu;

- 4 tuntia on uusi 9 tuntia
Joskus työpäivien välissä olin ihan fiiliksissä, jos nukuin 9 tuntia yössä, nyt saman ilon aiheuttaa, jos yöllä tulee 4 tuntia katkeamatonta unta.

- vauvan äänikirjo
Ääntä lähtee kyllä koko puolen metrin voimalla. Enkä tarkoita nyt vain itkua. Tyyppi vaikuttaa nukkuvan, mutta pitää samalla puoli taloa hereillä ähkimisillään ja tuhinoillaan.

- nälkä yllättää hetkessä
Äsken rauhallisesti nukkunut bebe huutaa kahden sekunnin kuluttua siihen malliin, kuin ei olisi saanut ruokaa koko viikolla. Yleensä tämä tapahtuu silloin kun olet menossa suihkuun/syömään jotakin/kaupan kassajonossa/vaunulenkillä noin kahden kilometrin päässä kotoa.

- maitoa, maitoa...
Vaikka kuinka illalla vuoraisit sängyn, vauvan ja itsesi, aamulla lopputulos on aina se, että puoliunessa hoidettujen yösyöttöjen jäljiltä sitä maitoa on aivan joka paikassa. Tänä aamuna putsailin mm. silmälasejani sekä puhelimen laturia.

- liike on unilääke
Bebe tykkää nukkua vain jos vaunut tai syli liikkuvat, ja mielellään tarpeeksi reippaasti kun taas pysähtyminen aiheuttaa pienen palohälytyksen. Vaikka on tosi jees, että tyyppi viihtyy vaunuissa, niin siinä puoli kaksitoista yöllä vaunulenkki ei ole siellä aktiviteettien top kolmosessa.


2 kommenttia:

  1. Saiskohan tulla joku päivä teitä treffaamaan? :) ps. Blogissa haaste sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeei! Saa tulla treffaa! :) tsekkasin blogihaasteen ja paneudun siihen heti kun on aikaa :D

      Poista